Menu

اخبار

اخبار

برنامه های مدیرعامل بانک خون بندناف رویان در سفر به قزوین
 

برنامه های مدیرعامل بانک خون بندناف رویان در سفر به قزوین

مدیرعامل بانک خون بندناف رویان در سفر به استان قزوین علاوه بر حضور در همایش کاربرد سلول های بنیادی در درمان بیماری ها، در جلسه با رییس جهاددانشگاهی و همچنین نشست خبری با اصحاب رسانه این استان شرکت کرد.
یکشنبه، 09 دی 1403 | Article Rating

به گزارش روابط عمومی، ، معاونت پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی استان قزوین با همکاری شرکت فناوری بن یاخته های رویان و دانشگاه علوم پزشکی در راستای افزایش آگاهی تخصصی جامعه پزشکی استان ، سمیناری با امتیاز بازآموزی در خصوص تاثیر سلول های بنیادی در درمان بیماری ها برگزار کرد.

دبیر علمی این سمینار یکروزه دکتر حمیده پاک نیت عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین بود که با سخنرانانی در خصوص اهمیت و کاربرد سلول های بنیادی در درمان ناباروری ، جدیدترین دستاوردها در این حوزه را تشریح کرد.

دکتر مرتضی ضرابی مدیرعامل بانک خون بندناف رویان، عضو هیات علمی پژوهشگاه رویان، دکتری تخصصی سلولی ملکولی نیز در این همایش توضیحات جامعی درباره سلول های بنیادی و ویژگی های آن و همچنین تاثیر آن در درمان انواع بیماری ها ارائه داد.

دکتر سعید آبرون  مدیر فنی شرکت فناوری بن یاخته های رویان و عضوهیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تربیت مدرس ،دانشیار   phd هماتولوژی بالینی  با سخنرانی در خصوص  HLA و پیوند سلول های بنیادی خونساز جدیدترین دستاوردهای حوزه پزشکی درخصوص نحوه پیوند سلول های بنیادی مطالبی را ارائه دادند.

دکتر معصومه نوری  مدیر واحد توسعه و تحقیقات شرکت فناوری بن یاخته های رویان دکتری ژنتیک ملکولی سخنرانی در خصوص تحقیقات حوزه سلول های بنیادی خونساز و جدیدترین دستاوردهای بانک خون بندناف رویان در حوزه ذخیره سازی سلول بنیادی داشت.

دکتر امیرمحمد کاظمی فر متخصص پزشک قانونی  نیز سخنرانی در خصوص اخلاق پزشکی در استفاده از سلولهای بنیادی را برای شرکت کنندگان ارائه داد.

حضور دکتر ضرابی در جمع اصحاب رسانه

مرتضی ضرابی مدیرعامل شرکت فناوری بن یاخته های رویان عصر شنبه در نشست خبری که در محل جهاد دانشگاهی قزوین برگزار شد مهمترین فعالیت های انجام شده در عرصه سلول های بنیادی را تشریح کرد.

ضرابی در این نشست گفت: سلول های بنیادی در بازسازی و ترمیم بافت‌های مختلف بدن بدنبال آسیب و جراحت موثر بوده و می‌توانند به درون بافت‌های آسیب دیده‌ای که بخش عمده سلول‌های آنها از بین رفته پیوند زده ‌شوند و جایگزین سلول‌های آسیب دیده شده و به ترمیم و رفع نقص در آن بافت بپردازند.

وی اضافه کرد: بند نافی که در زمان تولد نوزاد قطع می شود مملو از سلول های بنیادی است و بافت چربی و پالپ دندان هم دارای سلول بنیادی هستند که برای درمان فلج مغزی، سرطان های خون، تالاسمی، اوتیسم، آرتروز، نقص سیستم ایمنی و کم خونی مادرزادی از سلول های مزانشیمی استفاده می شود.

ساخت محصول پانسمان برای ترمیم بافت بدن

مدیرعامل شرکت فناوری بن‌یاخته‌های رویان با اشاره به «آمی‌کر» محصول پانسمان زیستی خشک مشتق از پرده آمنیوتیک، بیان کرد: این محصول سرشار از پروتئین‌های ماتریکس خارج سلولی سایتوکائین‌ها و فاکتورهای رشد است و در نتیجه می‌تواند باعث بازسازی و ترمیم بافت بدن شود این محصول به سادگی توسط سیستم ایمنی بیمار پذیرفته می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: آمی‌کر در بسته‌بندی مخصوص به صورت خشک و استریل شده و در شرایط دمایی ۱۸ تا ۲۵ درجه سانتیگراد نگهداری می‌شود که به عنوان اولین محصول پالایشگاه ضمائم زایمانی شرکت فناوری بنیاخته‌های رویان به حساب می‌آید.

این مسئول در خصوص مزایای آمی‌کر گفت: تسریع در روند بازسازی و ترمیم زخم‌های ناشی از سوختگی، دیابت، ترمیم و بازسازی زخم‌های پس از جراحی و زخم بستر از مهمترین مزایای این محصول است که قابلیت رقابت با محصولات مشابه در بازار جهانی دارد و به عنوان یک سد زیستی جهت کاهش التهاب و ترمیم زخم به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: بانک سلول‌های بنیادی پالپ دندان که یکی از بانک‌های سلول‌های بنیادی جهاد دانشگاهی است، امکان ذخیره‌سازی دندان شیری سالم در کودکان ۵ تا ۱۲ سال و دندان عقل سالم تا ۲۵ سال را فراهم آورده است.

ضرابی با بیان اینکه شرکت فناوری بن‌یاخته‌های رویان دارای ۴۵ دفتر نمایندگی در سراسر کشور است، گفت: تا به امروز ۱۴ بیمار دارای انواع سرطان خون، پنج بیمار دارای انمی آپلاستیک، پنج بیمار تلاسمی، دو بیمار انمی فانکونی، پنج بیمار دارای نقص ایمنی، ۵۰ بیمار فلج مغزی و سه بیمار اوتیسم به واسطه سلول‌های بنیادی خون بند ناف پیوند و درمان شده‌اند.

وی ادامه داد: همچنین بیش از ۴۰۰ کارآزمایی بالینی برای بیماری‌های اطفال و بالغین شامل فلج مغزی، اوتیسم، ناهنجاری قلبی نوزادان، SMA، دیابت، سکته مغزی، آلزایمر، ام اس، پارکینسون، آرتروز، صدمات نخاعی، آرتریت روماتوئید صورت گرفته است.

مدیرعامل شرکت فناوری بنیاخته‌های رویان اظهار کرد: کارآزمایی بالینی بیماری فلج مغزی در سال جاری شروع شده و دارای سه فاز است. همچنین کارآزمایی بالینی بیماری اوتیسم و بیماری آرتروز در سال ۱۴۰۱ و بیماری ALS در سال ۱۴۰۲ شده‌اند که طی دو تا سه سال آینده می‌توانیم نتیجه آن را اعلام کنیم.

چشم انداز ما توسعه محصولات سلول های بنیادی

دکترضرابی در ادامه در خصوص چشم انداز بانک خون بندناف رویان اظهارداشت: چشم انداز ما این است در بیست سال آینده بتوانیم به دانش ساخت بافت های مختلف و قطعات مختلف دست یابیم و توسعه محصولات در حوزه بیوتکنولوژیک از ضمائم زایمان را محقق کرده و از سلول های بنیادی برای درمان بیماری های لاعلاج و صعب العلاج استفاده کنیم.

جلسه مشترک دکتر ضرابی و رییس جهاددانشگاهی استان قزوین

دکتر مرتضی ضربی در این سفر با دکتر پیله چی رییس جهاددانشگاهی استان قزوین نیز دیدار و درباره همکاری های مشترک مذاکره کردند.  

تصاویر
  • برنامه های مدیرعامل بانک خون بندناف رویان در سفر به قزوین
  • برنامه های مدیرعامل بانک خون بندناف رویان در سفر به قزوین
  • برنامه های مدیرعامل بانک خون بندناف رویان در سفر به قزوین
  • برنامه های مدیرعامل بانک خون بندناف رویان در سفر به قزوین
  • برنامه های مدیرعامل بانک خون بندناف رویان در سفر به قزوین
  • برنامه های مدیرعامل بانک خون بندناف رویان در سفر به قزوین
  • برنامه های مدیرعامل بانک خون بندناف رویان در سفر به قزوین
  • برنامه های مدیرعامل بانک خون بندناف رویان در سفر به قزوین
  • برنامه های مدیرعامل بانک خون بندناف رویان در سفر به قزوین
ثبت امتیاز
نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

جستجو در اخبار

آرشیو ماهیانه

Skip Navigation Links.